Sildenafil kopen

Sildenafil zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in de penis. Door de betere doorstroming kan er een betere erectie plaatsvinden. Dat is natuurlijk iets dat je graag wilt als je seksueel actief wilt zijn.

Sildenafil gebruiken

women hands holding distorted and normal cucumber on whiteAls je Sildenafil gaat gebruiken zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om Sildenafil op het juiste moment in te nemen. Doe dit zo’n 60 minuten voordat je van plan bent om seks te gaan hebben. Het innemen zelf is niet zo ingewikkeld, je kunt de tablet doorslikken met een glas koud water.
Als je Sildenafil hebt ingeslikt dan duurt het ongeveer 30-60 minuten voordat je iets gaat merken. Dat “merken” gaat overigens niet spontaan, je moet er wel wat voor doen. Sildenafil werkt namelijk alleen als je opgewonden raakt, een spontane erectie ga je er dus niet van krijgen. Hoe snel Sildenafil gaat werken is afhankelijk van je lichaamsgewicht en hetgeen je hebt gegeten. Stel dat je heel veel gegeten hebt in de uren voordat je Sildenafil hebt geslikt, dan kan het langer duren voordat de pil gaat werken.

Drie verschillende doseringen

Als je start met Sildenafil dan gebruik je normaal gesproken de 50mg dosering. Er zijn echter ook lagere en hogere doseringen beschikbaar. Als de 50mg dosering niet voldoende effect blijkt te hebben kun je kiezen voor de 100mg dosering, deze heeft dan wellicht meer effect. Treden er veel bijwerkingen op, dan kun je kiezen voor een verlaging van de dosering, naar 25mg. Als je van plan bent om de dosering te gaan aanpassen, dan raden wij je aan om dit in overleg met je huisarts te doen. De huisarts is bekend met Sildenafil en kan daardoor een goed en betrouwbaar advies uitbrengen.

Bijwerkingen

Met welke bijwerkingen krijg ik te maken als ik Sildenafil ga gebruiken? Dat is natuurlijk een hele terechte vraag, want je wilt waarschijnlijk wel graag weten wat er kan gebeuren als je Sildenafil gaat slikken. Niet iedereen krijgt te maken met bijwerkingen. De mannen die er wel mee te maken krijgen spreken in bijna alle gevallen van lichte bijwerkingen. Er is in die gevallen sprake van een ontregelende spijsvertering, blozen, verstopte neus en een slecht zicht. In de meeste gevallen zullen de bijwerkingen weer snel verdwijnen.
Ook benieuwd naar de werking van Sildenafil? Laat je adviseren door je huisarts en probeer het ook eens uit! Grote kans dat je enorm tevreden bent met het resultaat van dit erectiemiddel.